Partner i boks

Fire byråer meldte sin interesse til å være foreningens eventpartner gjennom 2017. Nå er valget tatt.

Totalt er det snakk om å hjelpe til med tilrettelegging og gjennomføring av åtte arrangementer dette året; fire på våren og fire på høsten.

- Alle fire byråene som meldte seg, var klart leveringsdyktige og interessante. Så har vi, etter en totalvurdering, falt ned på å velge Fieldwork, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

De åtte arrangementene det er snakk om er: Fire Frokostmøter, to Fagforum, ett seminar og Sponsor- og Eventskolen.

- Noen husker sikker Sponsor- og Eventskolen som ble gjennomført for noen år siden. Nå er etterspørselen der igjen, så vi skal denne våren kjøre tre halve dager som til sammen utgjør denne skolen. Og partner er selvfølgelig med oss også her, sier Mauroy.

Maren Sliper i Fieldwork blir foreningens faste kontaktpunkt, prosjektkoordinator og hjelper.

- At vi skal jobbe enda tettere med Sponsor- og Eventforeningen, for å utvikle og produsere deres arrangementer, gleder vi oss til. Foreningen er en viktig arena for vår voksende bransje, sier partner i Fieldwork, Fredrik Kolverud.

Og han legger til:

- Det er de faste arrangementene gjennom året som er selve knutepunktet for medlemmenes kunnskapsdeling og nettverksbygging. Vi vil bruke vår erfaring til å utvikle, styrke og bygge dette videre. Klart vi vil være med og vi er der allerede nå på torsdagens Fagforum, sier Kolverud.