OBOS og X Games

Det blir snowboard, ski og skateboard på X Games Norway også i 2018. Nå med OBOS som ny hovedsponsor.

I følge en pressemelding, har X Games Norway med OBOS-avtalen sikret seg sin største sponsoravtale og mest sannsynlig den største avtalen for norsk action sport. 

- X Games er et familiearrangement og i OBOS er vi opptatt av å ikke bare bygge boliger, men også å skape liv mellom husene. På Fornebu har vi bygget og skal bygge mange boliger i årene framover. Et stort arrangement som dette vil bidra til mye liv i, og oppmerksomhet om, området. For oss er dette verdifull eksponering inn mot en yngre målgruppe som representerer fremtiden. Og i Norge er vi så heldige å ha noen av verdens beste utøvere innenfor skateboard, ski og snowboard, sier Daniel Kjørberg Siraj konsernsjef i OBOS.

Avtalen ble signert fra utøvernes startposisjon, på 55 meters høyde over Fornebu. I tillegg til Kjørberg Siraj var Lisbeth Hammer Krog, ordfører i Bærum, og Henning Andersen, sjef for X Games Norway tilstede.

- Vi er veldig stolte over å få være arrangørkommune for et så stort og unikt arrangement. X Games er med å sette Fornebu og Bærum på kartet. Ikke bare på Norgeskartet, men på europakartet og verdenskartet. At X Games nå kommer til Bærum er ekstra hyggelig ettersom mange av verdens beste utøvere, nettopp kommer fra vår kommune. Jeg er helt sikker på at dette vil mobilisere mange frivillige ildsjeler, sier ordfører Hammer Krog i pressemeldingen.

(På toppbildet: Stine Brun Kjeldaas, sponsor- og markedsansvarlig og Frida Blomgren, kommunikasjons- og markedssjef, X Games Norway, samt Hege Irene Asplund, sponsorrådgiver OBOS)


Høydeavtale signeres

 

Tekst: Hege Mauroy

10. januar 2018