Nytte og hygge

En omtaler Fagdagen, Prisutdelingen og Festen som kinderegget: faglig påfyll, inspirasjon og relasjonsbygging. Tre daglige ledere, en kommunikasjonssjef og en sponsoransvarlig utdyper om hvorfor de skal.

For påmelding, KLIKK på Les mer

Les mer
  • - Jeg opplever Fagdagen til Sponsor- og Eventprisen som en viktig møteplass og læringsarena. Som relativt ny i bransjen, gleder jeg meg til å treffe mange nye mennesker og lære så mye som mulig fra både det faglige innholdet og bransjekollegaers erfaringer, sier Glenn Myklebust daglig leder i Brandr Nordic:

 

  • - Lederen min sendte meg en melding om at jeg burde melde meg på Sponsor- og Eventprisen. Jeg er ny i stillingen som sponsoransvarlig i SR-Bank og tenkte at dette var en strålende mulighet for kinder-egget: faglig påfyll, inspirasjon og relasjonsbygging. Jeg har ikke deltatt tidligere, så jeg gleder meg veldig!, Monica Sandve sponsoransvarlig i SpareBank 1 SR-Bank:

  • - Som daglig leder i et ungt og energifylt eventbyrå, ser jeg på Sponsor- og Eventprisen som en gylden anledning til å tilegne meg større kompetanse innen vårt fagfelt, hente ny inspirasjon, og ikke minst stifte nye, spennende bekjentskap. Dette kan man ikke gå glipp av!, sier Christoffer Bergsted daglig leder i Cevent:

 

  • - Jeg gleder meg! Jeg ser frem til masse faglig påfyll, lærerike samtaler med flinke folk og inspirasjon til å gjøre vårt arbeid i Holmenkollen enda bedre. Det er en dag det er viktig å være tilstede på – både fordi man får et innblikk i hva som rører seg i bransjen, men også fordi det er en god nettverksarena. Og så er det selvfølgelig viktig å hylle alt det fantastiske arbeidet som er gjort det siste året, sier Emilie Nordskar, kommunikasjonssjef i Holmenkollen Skifestival:

 

  • - Vårt arbete på Tango som strategisk rådgivare till både företag och säljande parter gör att vi hela tiden måste söka den allra bästa informationen. Eftersom flera av våra kunder arbetar över både de nordiska marknaderna och globalt, blir det förstås viktigt att få en bild av hur sponsormarknaden utvecklas även i våra grannländer. Extra roligt att medverka den här dagen är det också personligen, då jag var med och initierade det svenska branschpriset Gyllene Hjulet för många år sedan. Det är verkligen inspirerande att se utvecklingen gå framåt!sier Anders Lindén, Daglig Leder, Tango Brand Alliance AB:

For påmelding, KLIKK HER

 

Tekst: Hege Mauroy

10. januar 2019