Nytt styremedlem: Cathrine

I tillegg til å snart ha jobbet 10 år i Statoil/Equinor har Cathrine Instebø også drevet eget filmproduksjonsselskap og jobbet i NRK. Møt vårt nye styremedlem.

De siste 5 årene har hun jobbet som som sponsorsjef. Før det jobbet hun blant annet som ansvarlig for events. Cathrine kommer fra Bergen, men bor i Stavanger.

Hvorfor stilte du da valgkomiteen kontaktet deg?

- Det var utrolig hyggelig å bli spurt om å bidra og spesielt på et område som engasjerer meg og som jeg jobber med til daglig.

Hva synes du det er viktig å få frem i foreningens arbeid?

- Det er viktig å dyrke faglig utvikling og forståelse for felles utfordringer og muligheter.

Er det noe du syntes er bra som allerede er gjort i foreningen?

- Jeg synes det er gjort mye bra allerede, og det er skapt gode møteplasser gjennom frokostmøter og fagseminarer.

Er det noe det kan gjøres mer eller mindre av?

- Det har jeg ikke svar på ennå, men håper å kunne bidra fremover.

Hva kan du bidra med inn i foreningen?

- Jeg håper at jeg kan bidra med min erfaring fra både event og spons, fra nåværende og tidligere arbeidsgivere, også med et regionalt perspektiv.

Hvilken utfordringer tenker du at foreningen står overfor?

- Selv om spons- og eventbransjen står overfor utfordringer akkurat nå, har jeg også tro på at nye muligheter åpner seg opp når situasjonen normaliseres. Og jeg tror det er viktigere enn noensinne at foreningen bidrar med formidling og deling av kunnskap som kan sikre realisering av disse mulighetene hos medlemmene.

Hvordan tror du venner eller kolleger vil beskrive deg?

- Mine venner og kolleger vil nok si at jeg har mye energi og godt humør, og stort engasjement.

Hva motiverer deg mest?

- Jeg motiveres av felleskap og av å løse felles utfordringer og oppgaver. Trigges konkurranseinstinktet mitt i tillegg, er det skikkelig gøy!

Hva gleder du deg mest til å gjøre når samfunnet er tilbake til «normalt»?

- Jeg gleder meg til vi kan gå på en konsert igjen! Også gleder jeg meg til jeg kan gi noen en klem av pur glede og begeistring!

Tekst: Julie Skrøder

5. jun 2020