Nytt styre

To nye personer trer inn i styret til Sponsor- og Eventforeningen. Tre er gjenvalgt, deriblant Gunnar Glavin Nybø, som styreleder. Det ble klart på årsmøtet i foreningen.

Gjenvalgte styreleder Gunnar Glavin Nybø er meget takknemlig for gjenvist tillit og like fornøyd er han med det nye styret.

- Jeg takker for tilliten fra medlemmene og ser frem til en ny periode som leder for et bredt sammensatt, kunnskapsrikt og engasjert styre, sier Glavin Nybø.

De to nyvalgte styremedlemmene, er henholdsvis salgs- og markedssjef ved Rogaland Teater Kirsti Bjerva og Oda Marøy som er prosjektleder i Skagstind. Marøy har erfaring fra henholdsvis Heia de som vinner og VG. Bjerva har mange år bak seg i reklamebyrået procontra.

- Her har vi to nye styremedlemmer med allsidig erfaring som jeg er viss på vil bidra til å heve oss enda et hakk. En ytterligere bonus er at vi får inn en representant fra det gode bransjearbeidet som gjøres utenfor Oslogryta, forteller Nybø.

Gjenvelges gjør også kommunikasjons- og markedsdirektør Øistein Mjærum i Røde Kors samt partner i Sponsor Insight Lars Brockstedt Svendsen. 

Fem personer var ikke på valg og sitter til 2018: Nestleder Lena Hansen som er seniorkonsulent sponsing i Statoil, Ann-Kristin Syversen som er leder TINE Profil, med ansvar for TINEs sponsorater og Merkevaren TINE, daglig leder og partner Marcus Håkonsen i Nine Yards, sponsorsjef Stian Grøstad i Gjensidige Forsikring og Ann-Kristin Kreutz daglig leder i Ekko Agency.

- Foreningen har opplevd en positiv utvikling både økonomisk og aktivitetsmessig de to siste årene. Jeg har stor tro på at også dette styret vil arbeide for kontinuerlig kompetanseutvikling om kommunikasjonsverktøyene sponsing- og event for å bidra til økt konkurransekraft for alle våre medlemmer, forteller Glavin Nybø.

Styret i Sponsor- og Eventforeningen består nå av: leder Gunnar Glavin Nybø – Bygg Reis Deg, nestleder Lena Hansen – Statoil, Stian Grøstad – Gjensidige Forsikring, Marcus Håkonsen – Nine Yards, Øistein Mjærum – Røde Kors, Lars Brockstedt Svendsen – Sponsor Insight, Ann-Kristin Syversen – TINE, Ann-Kristin Kreutz – Ekko Agency, Kirsti Bjerva – Rogaland Teater og Oda Marøy – Skagstind.

Årsmøtet gikk av stabelen i går.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

24. mars 2017