Nytt medlem: Z Event

- Vi ønsker å være medlem for å være med i et forum hvor vi treffer kunder, kollegaer i tilstøtende bransjer og konkurrenter.

Det sier Daglig leder/CEO i Z Event, Vidar Eriksen.

- Vi ser også frem til faglige diskusjoner og seanser som gir kreative ideer og som bringer bransjen og kundene fremover.

Z Event har drevet i event bransjen i 12 år, og har en solid og variert kundeportefølje.

- Selskapets mantra er «Din strategi – vår energi».Vi er kundeorienterte og opptatt av å bidra med riktig energi inn i eventet og å tilføre energi til strategier som kanskje kan virke distanserte for den store mengden av medarbeidere.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Grunderne av Z Event As, grunder av ny oppkjøpte Reisverket, og daglig leder i Z Event. Fra venstre: Thomas Strandskogen, Vidar Eriksen (daglig leder), Inger Hilde Knutsen, Arild Holm (grunder Reisverket) og Egil Borgersen

Tekst: Julie Skrøder

12. mars 2020