Nytt medlem: Tanken Bak

Tanken Bak er et fullservice reklame- og kommunikasjonsbyrå. Nå har de også blitt medlem av Sponsor- og Eventforeningen.

Tanken Bak, som holder til i Sandvika, kan bistå medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen med alt innen markedsføring og kommunikasjon.

-Vi ønsker å være med i Sponsor- og Eventforeningen for egen synlighet og tilgang til et godt nettverk, samtidig som et spennende samarbeid med foreningen på kommunikasjonsfronten, forteller Thomas Karlsen, Rådgiver i Tanken Bak.

Thomas Karlsen, Rådgiver i Tanken Bak

- For oss kan kommunikasjon være på mange mulige plattformer. Vi har kunnskap og erfaring med å bistå alle typer kunder med alt fra enkel markedsføring, innholdsproduksjon og kommunikasjonsrådgivning til større nettsideløsninger, forklarer Thomas.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Tanken Bak

8. juni 2021