Nytt medlem: TALERLISTEN AS

– Vi ser på eventbransjen som et kjært familiemedlem, og vi vil gjerne være med i alle de hyggelige familieselskapene, sier Nils Apeland, toastmaster og eier av Talerlisten.no

- Talerlisten finner og formidler flinke foredragsholdere, og vet hvem som passer til hvilke oppdrag. Med over 600 foredragsholdere i stallen er bredden god. I tillegg hjelper vi foredragsholderne å utvikle seg faglig.

Mange av sponsorene og eventbyråene kjenner allerede Talerlisten fra kundeforhold og arrangementer.

- 2020 har vært et unntaksår, og en prøvelse for alle som jobber med events. Vi har lagt merke til foreningens gode arbeid for å påvirke media og myndigheter. Ved å melde oss inn ønsker vi å ikke bare å heie fra tribunen, men få på oss drakten og være med ute på banen, sier Nils Apeland.

Talerlisten har fem ansatte og fyller fem år høsten 2021.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Toppbilde: TALER-TEAMET: Bookingansvarlig Sarah Emilie Mørch (t.v), salgsansvarlig Vedis Christine Gjestemoen og toastmaster Nils Apeland er kjernen i Talerlisten-teamet. (Foto: Sindre Brække)

08. des 2020