Nytt medlem: Stavern og Larvik Event

- Stavern og Larvik Event er en liten aktør som jobber med hjertet, forklarer Trinelise Gran i Stavern og Larvik Event.

- Vi opplever at markedet er i stor endring. Krevende, men også med nye og spennende muligheter, forklarer hun.

- Vi ser viktigheten av å være en del av et fellesnettverk, stå sammen, og nytten av å også kunne delta på spennende fagmøter og seminarer i regi av Sponsor -og Eventforeningen.

Trinelise Gran i Stavern og Larvik Event.

Hun forklarer at Stavern og Larvik Event vektlegger personlig og skreddersydde arrangementer og har sin base i unike historiske omgivelser på Fredriksvern verft i Stavern.

- Vi tilrettelegger for aktiviteter, konferanser, utflukter, jubileèr og bryllup i våre lokale omgivelser. Du trenger bare ta en tlf – resten fikser vi!

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Toppbilde: Stavern og Larvik Event.

7. okt 2020