Nytt medlem: Sparebanken Sør

- Vi melder oss inn i Sponsor- og Eventforeningen fordi vi ønsker å bli enda bedre på dette feltet.

Det sier Trond Skjæveland, Markedssjef i Sparebanken Sør.

- Vi er en av landsdelens største sponsorer og har helt klart et potensiale i hvordan vi utnytter sponsorarbeidet vårt. Vi er opptatt av kompetanseheving og erfaringsutveksling, og vi tror at Sponsor- og Eventforeningen kan være et nyttig nettverk, sier han videre.

Trond Skjæveland, Markedssjef i Sparebanken Sør

Skjæveland forklarer at Sparebanken Sør er landets sjette største norskeide sparebank. De har hovedkontor i Kristiansand, men i alt 34 kontorer fordelt på Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Rogaland.

- Sparebanken Sør har et sterkt samfunnsengasjement, og vår visjon er å skape vekst og utvikling for landsdelen, forklarer Skjæveland.

- Det er en klar sammenheng mellom livskvalitet og verdiskaping, derfor er det viktig for oss å styrke tiltak og støtte prosjekter som kan bidra til økt livskvalitet, avslutter han.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Sparebanken sør

Tekst: Julie Skrøder