Nytt medlem: Oslo Business Forum

- Oslo Business Forum brenner for å gi næringslivsledere kunnskapen, verktøyene og nettverket de trenger for å utvikle sin kompetanse.

- Det gjør vi primært gjennom å arrangere Norges største næringslivskonferanse for ledere, forklarer Christoffer Omberg, CEO & Co-Founder av Oslo Business Forum.

Nå er de også medlem i Sponsor- og Eventforeningen.

- Sponsor- og eventforeningen har et utrolig spennende forum når det gjelder kompetanse- og erfaringsutveksling. Som arrangør av Norges største næringslivskonferanse for ledere så ønsker Oslo Business Forum både å hente inspirasjon fra hva andre aktører gjør, men også å kunne dele hva vi gjør når det gjelder utvikling av samarbeidspartnere og arrangementer, forklarer Omberg.

Christoffer Omberg, CEO & Co-Founder av Oslo Business Forum.

Omberg forklarer at de gjennom medlemsskapet ønsker å være med på å bygge opp fremtidens arrangementer, som han mener vil endre seg mye i tiden som kommer.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Oslo Business Forum.

16. mars 2021