Nytt medlem: Noosa

- I Noosa er vi helt nedstengt om dagen og vil nok være det en god periode til. Det gir meg som daglig leder noen tanker om hvor vi kan finne et fellesskap.

Det sier Sissel Ose Pedersen, Daglig leder i Noosa AS.

Noosa leverer «levende» sisteleddsaktiviteter med fokus på lukt, smak og produktkunnskap. De har det siste året hovedsakelig levert demonstrasjoner i dagligvarehandelen.

- Vi hører liksom ikke hjemme noe sted. Vi har konkurrenter lik oss, men det er mange veldig små og lokale aktører i dette markedet.

Sissel Ose Pedersen, Daglig leder i Noosa AS

- I Noosa har vi likviditet til å «holde ut» en god periode, det har nok ikke alle våre konkurrenter. Vi ønsker nå å forberede oss på et forhåpentligvis oppdemmet behov til høsten.

Noosa AS er samlokalisert hos Medvind Eventbyrå på Filipstad, med ulike konsepter og kunder.

Noosa har få, men store kunder i dagligvaremarkedet.

- Vi bør ha mulighet til å påvirke disse og nye kunder når tiden er der for å se på tilpassede konsepter.

- Noosa er nok litt annerledes enn mange av dagens medlemmer, men vi håper det kan være en berikelse begge veier, avslutter Sissel Ose Pedersen.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Toppbilde: Noosa

23. feb 2021