Nytt medlem:  Modus Design AS

- Vi er overbevist om at vi står mye sterkere sammen og vi har også kompetanse og erfaring som vil styrke sponsor og eventbransjen.

Det sier Jan S. Sørensen, Daglig leder i Modus Design AS.

- Vi har savnet en bransjeforening etter at messebyråforeningen opphørte, forklarer han videre.

- Vi var med på Sponsor og Eventprisen på Ullevål i mars som utstiller. Dette ga oss mye positiv feedback fra bransjen og vi fikk et godt inntrykk av det dere holder på med, sier han videre.

- Vår virksomhet jobber med kommunikasjon og design som realiseres i en tredimensjonal verden. Vi har grafiske, og industridesignere og vi har prosjektledere som jobber med både event-produksjoner, kontordekor, messer, utstillinger og visningssentere. Vi har også jobbet med sponsor og veldedighets-relaterte prosjekter, både for Suzann Pettersen og Mats Zuccarello.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Jan S. Sørensen, Daglig leder i Modus Design AS.

Tekst: Julie Skrøder

6. mars 2020