Nytt medlem: Chabber

-For at vi skal få et bedre fotfeste i bransjen og samtidig komme i kontakt med nye og eksisterende kunder, fant vi det naturlig å bli en del av Sponsor- og Eventforeningen.

Gard Visdal Halvorsen, Community Manager i Chabber AS.

Det sier Gard Visdal Halvorsen, Community Manager i Chabber AS.

Chabber tilbyr hospitality- og eventpersonale gjennom en digital plattform. Plattformen tilbyr en ny måte å hente inn ekstra personell, hvor bedriftene selv velger ut chabbere etter egne preferanser.

- Juridisk er vi et vikarbyrå, men i motsetning til andre er vi digitale og tilbyr kunder et selvstendig verktøy for innhenting av personell. Kvaliteten på chabberne er sikret gjennom et ratingsystem og algoritmer som matcher bedriften med riktige søkere, basert på jobben og profilene, forklarer han.

- Vi ser et behov for innovasjon i bransjen. Derfor har vi optimert og forenklet bemanningsprosessen med Chabber, og gjort det mer transparent for kundene våre.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Chabber

20. feb 2020