Nytt medlem: Amnesty International

- Vi i Amnesty ønsker å ta del i del i kompetansen og erfaringene hos Sponsor – og eventforeningens medlemmer, samtidig som vi ønsker å dele av vår kompetanse.

Det sier partneransvarlig i Amnesty International Norge, Marius Lystad.

- Amnesty søker også partnere blant næringsliv og andre organisasjoner for å fremme viktige kampanjer og budskap og samtidig sikre finansiering til vårt arbeid. I 2019 hadde vi eksempelvis betydelige kampanjer mot netthets og i tilknytning til Pride som fikk mye oppmerksomhet.

Amnesty International er en uavhengig global organisasjon som arbeider for at alle mennesker skal være like mye verdt. Arbeidet finansieres i all hovedsak av private givere over hele verden.

- Vi  tar ikke imot offentlig midler av hensyn til vår uavhengighet og er dermed avhengig av donasjoner fra private aktører. I 2019 støttet rundt 110 000 nordmenn Amnestys arbeid.

Les mer om vårt nyeste medlem her

Toppbilde: Amnesty International Norge,

Tekst: Julie Skrøder