Nyansatt i Norges Håndballforbund

Karin Hultin er ansatt som Markeds- og sponsorkoordinator i Norges Håndballforbund.

Hultin kommer fra reklamebransjen, der hun har jobbet som prosjektleder i Yellow Advertising med ansvar for en rekke ulike kunder. Hultin har en master i Markedsføring og har spilt håndball i mange år.

- Jeg gleder meg til å bli en del av teamet i NHF og være med å videreutvikle norsk håndball i mange år fremover, sier Hultin.

Karin Hultin

- Norges Håndballforbund har et mål om fortsatt å være et av de mest attraktive sponsorobjekter innen norsk idrett. Det er høy aktivitet på markedssiden i NHF, og vi er avhengig av å knytte til oss dyktige personer som kan bidra til at vi utvikler oss videre, i møte med våre samarbeidspartnere på markedssiden. Derfor er vi veldig glad for at vi har fått Karin med på laget, sier Rasmus Aarflot, markedssjef i Norges Håndballforbund.

Tekst: Julie Skrøder

1. mai 2019