Nyansatt i Concept Communication AS

Fredrik Hagelund er nå ansatt som Rådgiver i Concept Communication. Han går fra Lund Gruppen Arrangement, hvor han har vært i 9 år, senest som senior prosjektleder.

I Lund Gruppen satt han blant annet i «konsernforum» i Lund Gruppen Holding, hvor det var stort fokus på Business Development. Samtidig har han holdt i en egen arrangementsportefølje med flere at landets største arrangementer og festivaler.

Han har også de siste årene holdt flere foredrag på forskjellige undervisningsinstitusjoner og foreninger. Blant annet på Westerdals, Handelshøyskolen BI og for Sponsor og Eventforeningen i Oslo.

Der han har holdt foredrag innen prosjektledelse, ledelse, «Markedskommunikasjon mot generasjon Y og Z» og «Team & Kommunikasjon».

- Vi er veldig heldige som får med oss en av de meste erfarne i bransjen og gleder oss til å dele hans gode strategiske og operasjonelle ferdigheter innen arrangementsutvikling, salg og markedsføring med våre kunder sier, byråleder Morten Sandberg.

- Fredrik er i tillegg en omgjengelig, positiv og energisk person, som vil være med å forsterke det gode laget vi allerede har, avslutter han.

Toppbilde: Concept Communication AS

9. juni 2021