Ny rekord

- I dag skjer det. Vår årlige bransjesamling går av stabelen – med rekord i antall påmeldte. Nå har vi 385 påmeldte, det er over 25 prosent flere enn i fjor, sier Hege Mauroy, daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.
Hun forteller videre:

- Denne bransjesamlingen, Sponsor- og Eventprisen, er et resultat av at mange hender og hoder har bidratt. I tillegg til våre samarbeidspartnere har vi også gode bidragsytere i foreningens arbeidende styre, sier Mauroy.

Halve styret i Sponsor- og Eventforeningen har vært involvert i å lande dagen og kvelden.

- En av dem sitter i juryen for prisene. Det er Kirsti Bjerva. Til selve arrangementet er Ann-Kristin Syversen, Linda Eng Strand, Tron Mathisen og Stian Grøstad involvert – hver på sin spesifikke måte, forteller Mauroy.

Ann-Kristin Syversen og Linda Eng Strand har ansvaret for Fagdagen, Tron Mathisen for gjennomføringen av arrangementet og Stian Grøstad for sponsorer og partnere.

- Vi er heldige som har slike engasjerte styremedlemmer. Nå gleder vi oss til at det endelig skjer: Sponsor- og Eventprisen rulles ut i dag på Thon Hotel Storo og ODEON, sier Mauroy.

6. februar 2019