Ny mann i cykleforbundet

I disse dager er ny generalsekretær i Norges Cykleforbund (NCF) på plass.

Den nye generalsekretæren, Rune Midthaug, har tidligere vært administrerende direktør i Teki Solutions AS, og kommer nå fra jobben som økonomi- og driftsdirektør i Nordialog Oslo AS.

- Vi er fornøyd med å få på plass Rune som har en solid bakgrunn og som kan være med å tilføre oss mye i tiden fremover. Vi mener han er rett mann til å videreutvikle organisasjonen både administrativt, strukturelt og økonomisk, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen til sykling.no.


Rune Midthaug

Til høsten er det sykkel-VM i Bergen. Totalregningen nærmer seg 200 millioner kroner. Til nå er 18 millioner kroner kommet inn fra sponsorer, skriver kampanje.com.

Opprinnelig var planen å få inn 33 millioner sponsorkroner lokalt. Nå er ambisjonen nedjustert til 25 millioner kroner. Ifølge Kampanje er heller ikke dette oppnådd, fem måneder før sykkel-VM.

- Jeg må ærlig si at vi gjerne skulle hatt litt flere sponsorer. Vi jobber intenst med å få dette til. Akkurat nå er vi seks-syv millioner unna, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen til Bergens Tidene.

Han mener at oljenedturen i regionen er den største enkeltforklaringen på svikten i sponsormarkedet.

- Vi hadde avtaler som var kommet langt på vei da oljenedturen satte inn. De ble satt på vent, og ble ingenting av, sier sykkelpresidenten til avisen

(Kilde: Kampanje, BT, syking.no)

 


Tekst: Atosa Borghan

2. mai 2017