Ny kreativ leder i NHF

Christian Westheim (39) er ansatt i nyopprettet stilling som kreativ leder i Norges Håndballforbund (NHF).

Det opplyser www.handball.no

Den nyopprettede stillingen innebærer prosjektlederansvar for streamingplattformen MyGame, samt produksjon av visuelt innhold for å løfte NHFs merkevare og synlighet.

- Vi fikk inn en rekke meget kvalifiserte søkere, og etter grundige vurderinger falt valget ned på Christian. Han har en stor strategisk forståelse, og en sterk kompetanse på de feltene vi ønsker å få dekket gjennom stillingen, sier kommersiell sjef i NHF, Jan-Erik Aalbu.

Westheim kommer fra stillingen som executive producer i brandcare/salg hos Discovery Norge. Han har første arbeidsdag i NHF 1. august 2021.

- Vi er veldig glade for at Christian valgte NHF. Jeg er sikker på at Christian og andre kompetente kolleger vil utvikle dette viktige arbeidet i tiden som kommer, sier Aalbu.

En stor del av arbeidsmengden til kreativ leder vil innebære implementering, tilrettelegging og oppfølging av MyGame-avtalen. Det var i september 2020 at medieavtalen mellom TV 2, Norges Håndballforbund og MyGame ble underskrevet.

Avtalen innebærer blant annet at MyGame skal investere i automatiserte kameraer som monteres ute i landets haller, for å filme kamper fra breddehåndballen.

Klubber som ønsker streaming fra sine kamper, må i framtida benytte MyGames utstyr og plattform for dette formålet. Plattformen får altså eksklusivitet på å vise norsk breddehåndball. Klubbene slipper investeringskostnader, og de vil motta en prosentandel av hvert abonnementssalg.

- Med sin kjennskap til innovasjon og digitalisering i TV-bransjen er jeg trygg på at Christian er rett mann til å holde i MyGame-prosjektet fra NHFs side framover. Vi vet at klubber og regioner er nysgjerrige på utrullingen, og ser fram til lysere tider og høyere aktivitetsnivå. Målet er at de første kampene blir tilgjengelig for streaming via MyGame-løsningen i løpet av høsten 2021, sier Aalbu.

I tillegg får Westheim, med sin kompetanse og erfaring knyttet til grafisk kreativitet, en viktig rolle med å løfte NHFs visuelle profil – og derigjennom øke håndballens synlighet.

- Både gjennom MyGame og gjennom det grafiske/visuelle arbeidet skal kreativ leder bli en ressurs for alle deler av Norges Håndballforbund, enten det er snakk om sentralleddet eller regionene, sier Jan-Erik Aalbu.

 

Toppbilde: Norges Håndballforbund 

Kilde: handball.no 

12. mai 2021