Norske Kvinners Sanitetsforening

Vårt nyeste medlem er også Norges største kvinneorganisasjon, med over 41.000 medlemmer fordelt på 650 lokale sanitetsforeninger.

Velkommen!

Melissa Lyby, prosjektleder marked i Norske Kvinners Sanitetsforening

Norske Kvinners Sanitetsforening har likestilling og kvinnehelse som sine hovedsatsningsområder, og arbeider for å bedre kvinners livsvilkår.

- Vi melder oss inn i foreningen fordi vi ønsker å komme tettere på sponsorfagmiljøet. Dette er et nytt område for oss, og vi ser fram til å bygge et større nettverk og lære fra andre medlemmer, sier Melissa Lyby, prosjektleder marked.

- Vi vil gjerne gjøre oss mer attraktive for næringslivet gjennom våre arrangementer, basisaktiviteter og prosjekter. Det å se etter nye samarbeidspartnere med lignende verdier og interesser som oss virker veldig spennende, fortsetter hun.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Toppbilde: Norske Kvinners Sanitetsforening

Tekst: Julie Skrøder