Norges Roforbund får ny sponsor

Urtehaven AS blir ny hovedsponsor for Norges Roforbund. Dette melder horecanytt.no.

Avtalen mellom Urtehaven og Norges Roforbund skal gjelde i en periode på fire år, og innebærer at norske eliteroere blir sentrale i lanseringen av en ny serie med Kvarg-produkter fra Urtehaven.

Samarbeidet innebærer også profilering på klær og utstyr, lansering av Urtehaven Kvarg på regattaer, samt samarbeid med lokale roklubber, skriver horecanytt.no.

- Roing stiller store krav til styrke og utholdenhet. Derfor er restitusjon med nok hvile og et riktig sammensatt kosthold viktig. Norske roere bruker derfor Urtehaven Kvarg som en viktig del av det daglige kosthold.  Vi håper samtidig at dette samarbeidet kan bidra til å sette søkelyset på viktigheten av et sunt kosthold og fysisk aktivitet, sier administrerende direktør i Urtehaven AS, Sigbjørn Stedje, i en pressemelding.

Generalsekretær i Norges Roforbund Tine Bjonge, er fornøyd med samarbeidet.

- Norsk roing har som ambisjon å til enhver tid ha flere lag i verdenstoppen og ta medalje i alle mesterskap. Avtalen som er inngått med Urtehaven er viktig for oss fordi for den bidrar til at våre utøvere kan trene og prestere på høyeste nivå. Kvarg fra Urtehaven med sitt unike næringsinnhold har allerede blitt en viktig del av kostholdet til våre fremste utøvere, sier Bjonge.

Urtehaven er et selskap som helt siden etableringen i 1995 har fokusert på å utvikle nye og innovative måltidsløsninger.

(Kilde: Horecanytt)

 


Tekst: Atosa Borghan

7. juni 2017