Norge inntar ESA

- For første gang sender vi inn et bidrag, på vegne av Norge, til ESA sin «Best of Europe», sier Gunnar G. Nybø, styreleder i Sponsor- og Eventforeningen.

ESA står for European Sponsorship Association. ESA har sete i London.

- Som oss, har de sine Priser. ESA, har imidlertid en helt egen kategori som heter Best of Europe, åpen for andre lands vinnere. Den er ikke søkbar, men «by invitation only» som det heter, sier Nybø.

For aller første gang bidrar Norge, ved Sponsor- og Eventforeningen, med en egen vinner.

- Etter å ha gjennomgått hva som er hensiktsmessig i forhold til gjeldende regler, har styret i Sponsor- og Eventforeningen besluttet å bidra med vinneren av Årets Sponsorkampanje, forteller Nybø.

Innleveringsfristen til ESA var på mandag. Prisutdelingen finner sted 7. februar 2018, på ESA Excellence Award.

- Vi fremmer Telenor sin kampanje med SIM-kortet av Aksel Lund Svindahls gullmedalje som vant Sponsor- og Eventprisen i 2017, sier Nybø.

Telenor selv synes dette er spennende.

- Det var en svært gledelig telefon å få fra Hege. Vi er stolte og meget glade for at foreningen ønsker å melde inn Gull Sim som sitt kandidatur til årets ESA Best of Europe Award, forteller sponsorsjef Petter Svendsen og senior sponsorship manager Per Anders Vold i Telenor.

De fortsetter:

- Etter hva vi har sett av de nominerte er det mange tunge kandidater, men vi krysser fingrene. Vi i Telenor takker for denne muligheten og benytter samtidig anledningen til å ønske alle en velfortjent juleferie og en strålende nyttårsfeiring, avrunder Svendsen og Vold.

 
Fra Sponsor- og Eventprisen 2017

 

 

Tekst: Hege Mauroy

13. desember 2017