«Noobwork» med proff-lag i Norge

YouTuberen Joachim «Noobwork» Haraldsen og Petter Trobe er klare med sitt eget proff-lag i E-sport.

«Noobwork» var hos oss i forbindelse med vårt frokostmøte om e-sport, den 14 november i fjor.

Profflaget får navnet N47 og Haraldsen og Trobe eier satsingen med 50 prosent hver, med medie- og teknologiselskapet Zedge som hovedsponsor, opplyses det i en pressemelding.

- Vi har fått med oss Zedge på laget og de har vist en solid tillit som har hjulpet oss med å realisere dette. Vi er fortsatt ute etter 3-4 sponsorer til, samt ulike leverandører, men det er veldig viktig for oss at disse deler de samme visjonene og verdiene som vi styrer etter, sier Petter Trobe.

Zedge gleder seg også til denne sponsor-reisen.

- For oss er dette et veldig spennende prosjekt å sponse. Det er relevant i forhold til Zedge sin satsing på innhold og underholdning til mobiltelefoner og N47 vil aktivt bruke zedge-plattformen i sin satsning. Ja, vi har stor tro på at N47 kommer til å bli en suksess, sier Tom Arnøy, daglig leder i Zedge.

Selve organisasjonen ble stiftet av Haraldsen og Trobe for ett år siden og nå er man endelig klar med proff-laget, som har høye internasjonale ambisjoner.

I pressemeldingen heter det at laget skal drives som et profesjonelt lag innen E-sport, med Oslo som hovedsete. Spillerne skal bo under samme tak i et teamhus, men høyt fokus på fysisk trening, sunnhet og mental helse.

- Vi ønsker å hevde oss helt i toppen internasjonalt. Med oss på den veien skal vi også løfte Norge som e-sport-nasjon. Det er viktig for oss at Norge blir et anerkjent land innen sporten, med flere gode lag enn bare oss selv. Samtidig ønsker vi å bygge en solid og sterk merkevare som mange fans kan identifisere seg med og bli inspirert av, sier Joachim «Noobwork» Haraldsen.


Joachim «Noobwork» Haraldsen til høyre - på vårt Frokostmøte 14/11-2018

- Vi satser profesjonelt. Alle har kontrakter med fast lønn og bonuser. Vi håper og tror at laget skal fortsette å hevde seg i verdenstoppen innen sine disipliner, sier Petter Trobe.

 

 

Tekst: Julie Skrøder

8. april 2019