Medlemmer i mellom

- Vi vil tilrettelegge for enda tettere relasjoner i det interne nettverket i foreningen, medlemmer i mellom. Til dette trenger vi din hjelp, sier daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy.

I strategiplanen til Sponsor- og Eventforeningen, sist oppdatert på styremøte 30. august 2018, heter det at foreningen skal videreutvikle sitt tilbud av både medlemsfordeler og møteplasser.

- Dette arbeider vi kontinuerlig med. Nå ønsker vi å tilby enda enklere kontaktmuligheter mellom våre 185 medlemsvirksomheter, slik at nettverket dere i mellom kan forsterkes og nyttiggjøres ytterligere, sier Mauroy.

Daglig leder beretter at dette vil skje bak lukkede dører, nærmere bestemt på de av foreningens nettsider som kun er tilgjengelige for medlemmer.

(Ikke-medlem, men vi gjerne bli? Klikk HER)

For å få til denne muligheten trenger vi at dertil egnet person i hver medlemsvirksomhet fyller ut skjemaet under:
(I tvil om virksomheten din er medlem? Sjekk HER)

Fylles ut av Sponsor- og Eventforeningens medlemmer: