Medlem X

- Jeg kjenner til foreningen fra tidligere og basert på den erfaringen er det helt naturlig å melde oss inn i Sponsor- og Eventforeningen, sier sales manager Grim Garstad i X Meeting Point Norway.

X Meeting Point Norway er tidligere kjent som Exporama. Nå bygges det for fullt før åpning denne sommeren, nærmere bestemt 1. august.

- Vi melder inn X Meeting Point Norway i foreningen fordi vi ønsker å ta del i dette fagmiljøet for meningsutvekslinger og inspirasjon, forteller Garstad.

Møtesenteret vil være på 20 000 kvadratmeter og inkludere et helt nytt kurs- og konferansesenter, i tillegg til messe- og eventhallene.

- Vi ønsker å fange opp ideer, trender og hva markedet faktisk vil ha, samtidig som vi ønsker å være et friskt pust med et hårete mål om å være en game-changer når det kommer til event, konferanse, messe og møteplass, sier Garstad.

Grim Garstad

X Meeting Point Norway ligger på Hellerudsletta og vil dessuten ligge vegg-i-vegg med Norges første Marriotthotell: Moxy Oslo X.

Les mer om vårt nye medlem HER

Tekst: Hege Mauroy

6. juni 2017