Mange muligheter

Mat & Drikkegruppen er nytt medlem i Sponsor- og Eventforeningen. I morgen huser de Sponsor- og Eventskolen.

- Vi melder oss inn i foreningen for å vise at vi har mange muligheter for de fleste arrangementer og eventer, sier salgssjef i Mat & Drikkegruppen Kajsa Hennerstedt.

Mat & Drikkegruppen AS består av fem restauranter: Louise Restaurant & Bar, Sorgenfri, Albert Bistro, Lekter’n og Café Christiania.

- Mange vet at vi har god mat og drikke. Vi vil gjerne at flere skal vite at for eksempel Louise Restaurant & Bar også egner seg utmerket til kurs og konferanser. Her kan vi fint ta i mot over hundre personer til nettopp det, forteller Hennerstedt.

Mat & Drikke gruppen ble startet i 1983, med lidenskap for kunst og historiske skatter på spisestedene

- Nå gleder vi oss til å ta i mot Sponsor- og Eventskolen som begynner i morgen, her hos oss på Louise, smiler Hennerstedt.

Les mer om Mat & Drikkegruppen HER

Tekst: Hege Mauroy