Lokale ildsjeler

Strømselskapet Bærum Energi har som mål å utfordre gigantene i strømbransjen på både pris, pålitelighet og personlighet.

Detter gjør de blant annet ved å støtte saker som er viktige for lokalmiljøet og samfunnet, skriver kampanje.com

Bærum Energi ble etablert i 2019 av gründere med lang erfaring i strømbransjen og selskapet har allerede mer enn 5000 kunder over hele landet.

Den familieeide bedriften er sponsor av flere lokale idrettslag og ønsker å være en positiv bidragsyter i hverdagen til lokalsamfunnet, og støtte ildsjelene som arbeider for å gi barn og unge en god oppvekst, skriver kampanje.com

- Sponsing er selvfølgelig en veldig god måte å styrke Bærum Energis merkevare på, samtidig som vi får mulighet til å støtte aktiviteter som har en positiv effekt på miljøet og lokalsamfunnet, forteller daglig leder, Thommy Stenvik til kampanje.com.

Stenvik vil bidra til å skape trygge og gode omgivelser for barn og unge og mener det er viktig å ha et mangfold av aktivitetstilbud innen for eksempel idrett og kultur.

- Et viktig formål med sponsoravtalene fra Bærum Energi, er å sette et godt eksempel. Derfor inngår vi bare sponsoravtaler med lag og foreninger som deler de samme verdiene som oss, fortsetter han.

For tiden er de på jakt etter nye og spennende sponsormuligheter.

- Alle som har lyst til å presentere et prosjekt eller et forslag til samarbeid, kan gå inn på våre nettsider og søke om sponsoravtale, sier Stenvik.

 

Kilde: kampanje.com

Tekst: Julie Skrøder

23. sept 2019