Kvinnehelsedagen

Hvert år arrangerer Norske Kvinners Sanitetsforening «Kvinnehelsedagen», et åpent og gratis arrangement med fokus på kvinners livsvilkår. I år har de et ønske om å ha med bedrifter som sponsorer av arrangementet.

Arrangementet samler over 1000 kvinner, i tillegg til flere tusen rundt omkring i landet via streaming.

«Som sponsor vil bedrifter få en rekke muligheter for verdifull profilering og god synlighet rundt merkevaren sin. Arrangementet tiltrekker seg hovedsakelig kvinner 45+ som er engasjerte, kjøpesterke og liker å ha en samfunnsrolle», skriver Norske Kvinners Sanitetsforening.

I år inviterer Sanitetskvinnene, for tiende gang, alle kvinner til Oslo Kongressenter lørdag 7. mars.

- I år har vi flere spennende foredrag på blokka med temaer innen kvinnehelse, kvinner og økonomi, politikk, ledelse og media så det blir et kjempearrangement, sier Melissa Lyby prosjektleder marked hos Sanitetskvinnene.

Tekst: Julie Skrøder

21. feb 2020