Kort på plass

- Vi melder oss inn i Sponsor- og Eventforeningen fordi vi produserer kort som mange medlemmer i foreningen kan ha behov for og nytte av, sier daglig leder Tor Tenden i ID-kort.

ID-kort AS er spesialister på plastkort, og de tilbyr trykking av små & store serier; Tenden nevner eksempelvis produkter som akkrediteringskort, navneskilt, bagasjekort, medlemskort og kort for matmerking.

- Med så mange interessante aktører innen opplevelsesindustrien, er medlemmene i Sponsor- og Eventforeningen et spennende marked for oss, sier Tenden.

ID-kort leverer også kortskrivere og programvare til virksomheter som ønsker å lage kortene selv.

- I tillegg har vi dessuten kortholdere, nøkkelbånd, jojo’er, adgangskontroll og timeregistrering, forteller Tenden.

Les mer om ID-kort HER

Tekst: Hege Mauroy