Kjære medlemmer

Vi har gleden av å tilby våre medlemmer 10% rabatt på billetter til neste Baltic-Nordic Event Forum, som finner sted i Stockholm 22. April.

Baltic-Nordic Event Forum er et nettverkssted for eventfagfolk, deres kunder og kreative sinn fra hele Østersjøregionen.

Her vil temaer som berører bransjen i dag stå sentralt og diskuteres, og det vil, med hjelp fra fagfolk fra internasjonalt anerkjente team, forsøkes å finne kreative løsninger for å overvinne utfordringene.

Det er også den største internasjonale konkurransen i Nord-Europa: Amber Event Awards. Dette er tiden og stedet for de beste byråene til å presentere sine «creme de la crème» hendelser til kolleger og partnere, samt de beste kundene i regionen.

Ved bruk av promo-koden «pBeic2020» får du 10% rabatt på billetten din. Bestill billetten din her.

Les mer om Baltic-Nordic Event Forum her.

Tekst: Julie Skrøder

19. feb 2020