Karsten Warholm og Gjensidige

Karsten Warholm signerer treårig sponsoravtale med Gjensidige.

Godt fornøyd med signeringen

- I tillegg til enorme prestasjoner på banen, har han et verdigrunnlag som sammenfaller godt med de verdiene vi har som selskap sier Sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad.

Det opplyser de i en pressemelding.

Gjensidige har 20 særforbund under vingene, deriblant Norges Friidrettsforbund. Avtalen med Karsten Warholm er selskapets første enkeltsignering av en utøver. 

Sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad, er godt fornøyd med signeringen og ser frem til et spennende samarbeid.

- Gjensidige er allerede en stolt hovedsponsor av Norges Friidrettsforbund, og bidrar med midler som kommer både breddeidretten og toppidretten til gode, noe vi er veldig opptatt av. Samarbeidet med Warholm inngås for å forsterke vår satsning på friidrett, og for å skape ytterligere effekt både internt og eksternt, og her er Karsten en knallgod ambassadør å få med på laget, sier han.

- I tillegg til enorme prestasjoner på banen, har han et verdigrunnlag som sammenfaller godt med de verdiene vi har som selskap, fortsetter Grøstad. 

Warholm gleder seg også over samarbeidet.

- Jeg er veldig glad for å ha Gjensidige med på laget. Vi har hatt en god prosess og blitt godt kjent med hverandre. Vi fant fort ut at vi står for mye av det samme, og det ser jeg på som viktig for å få til et godt og langsiktig samarbeid. Jeg tror vi med dette samarbeidet kan være med på å spille hverandre enda bedre. Dette blir bra! 

 

Foto: Gjensidige

Tekst: Julie Skrøder

06. jan 2020