Kapret drømmejobb hos JCP fra surfebrettet

JCP Event utvider med tre nye Event Managere etter pandemien.

JCP Event har stor pågang av oppdrag etter at Norge åpnet opp igjen og har nå fått tre nye Event Managere med på laget.

 

Erik Viken har tidligere jobbet som Captivator hos JCP Event og har også arbeidserfaring innen film og bilde. Han var på surfetur i Australia, da pandemien førte ham tilbake til Norge og jobb hos JCP Event.

 

Erik fikk først jobb som Captivator i JCP Studios og imponerte fra første stund. Han beskriver det å få en fast stilling hos JCP Event som en drøm som går i oppfyllelse.

 

- Jeg føler meg utrolig heldig som har fått lov til å komme til JCP Event, som etter min mening er Norges beste innenfor sitt felt. Jeg er stolt av at jeg får være en del av denne gjengen med flinke og engasjerte mennesker fremover!

 

Ole Christian Rise har jobbet for JCP Event i fem år som Captivator, og ser fram til å fortsette samarbeidet med gode kolleger i sin nye stilling.

 

- Å reise land og strand rundt i Norge for å gjennomføre arrangementer for flere tusen mennesker er utrolig gøy. Med så mange ekstremt dyktige folk på laget blir det spennende å oppleve alt vi skal hjelpe kundene våre med i tiden fremover, sier han.

 

Martine Anseth har tidligere jobbet med event som selvstendig næringsdrivende. Nå tar hun med seg sitt engasjement for store arrangementer til JCP Event.

 

- JCP har noen av Norges største og mest spennende kunder som Atea, DNB og Finn.no. I tillegg er de kjent for å ha et unikt arbeidsmiljø og en god kultur. Her vet jeg også at jeg får store muligheter til å utvikle meg selv. Dette er et fantastisk byrå for de som synes det er gøy å skape gode arrangementer og opplevelser som folk husker, sier hun.

 

Account Director og Partner i JCP Event, Maria Oljemark, gleder seg til å rekruttere enda flere flinke hoder i tiden som kommer.

 

- Nå som Norge har åpnet opp, er det mange som er sulteforet på fysiske arrangementer og ønsker våre tjenester. Da er det gull verdt å få med dyktige folk som Erik, Ole Christian og Martine på laget, og flere skal det bli.

 

- Vi er allerede i gang med å søke etter ny prosjektleder og kommunikasjonsrådgiver, og oppfordrer alle flinke folk som vil jobbe i Norges mest kreative event-miljø til å ta kontakt, sier hun.

 

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Bilde: JCP

Kilde: JCP