Julie på nett

- Julie Skrøder er vår nye skribent på nett. Hun skal skrive to saker til siden vår hver uke fremover, sier daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy.

Julie er nettopp ferdig på Høyskolen Kristiania. Der tok hun en bachelor i journalistikk.

- Julie bringer allerede med seg praktisk skriveerfaring. Imidlertid vil hun ha ytterligere praksis i journalistikken før hun velger sin faste plass og vi er så heldige at det er for oss Julie vil skrive, sier Mauroy.

I løpet av sommeren har Julie satt seg inn i tematikk foreningen er opptatt av.

- Jeg gleder meg veldig til dette, forteller Skrøder.

Julie Skrøder

Ett av de faste oppdragene hennes vil være å intervjue mennesker i bransjen om smått og stort.
Mauroy oppfordrer derfor de som blir kontaktet av Julie Skrøder til å bruke noen minutter av sin tid til å svare på spørsmålene hun stiller.

- Bransjen blir bedre kjent med deg og ditt – så vel jobb som arbeidsplass og aller mest; hva som gjør deg, til akkurat deg, sier Mauroy.

17. august 2017