Inn i Kristiansand

Lund Gruppen Arrangement går inn på eiersiden når en av gründerne til Palmesus selger seg ut.

Leif Fosselie og Heine Strømme har bygd opp Palmesus til å bli det som kalles Skandinavias største strandfest. Festivalen fyller ti år neste år.

Heine Strømme selger nå sin andel i selskapet, mens den andre gründeren, Leif Fosselie, beholder sin eierandel. Sistnevnte fortsetter som daglig leder og festivalsjef i Palmesus.

- Palmesus har en unik forankring i norsk festivalsammenheng, og er virkelig med på å sette Kristiansand på kartet. Allerede ett år før åpning er det solgt billetter over hele landet, fra nord til sør. Titusenvis av publikummere kommer for å oppleve det beste Sørlandet har å by på – en unik strandfest i hjertet av Kristiansand. Lund Gruppen vil bidra til ytterligere profesjonalisering, og utvikling av Palmesus til neste steg sammen med kommune og lokalt næringsliv. Sammen gir det oss enda bedre muligheter for å få på plass et sterkt innhold og program også i fremtiden, sier Fosselie i en pressemelding.

Lund Gruppen Arrangement (LGA), er en del av den familieeide Lund Gruppen, et av Europas eldste selskap innen underholdning.


Magnus Lund

- Palmesus skal fortsatt levere helt unike festivalopplevelser av internasjonalt format. Strandfesten har vært en stor suksess, og vi har stor tro på fortsatt vekst. Spesielt med den konseptuelle utviklingen Palmesus har hatt, bookingene som er gjort, og forankringen strandfesten har fått nasjonalt og internasjonalt, sier Magnus Lund LGA, i pressemeldingen.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

Foto: Palmesus

12. desember 2017