I dag får medlemmene alt

- I dag lukkes deler av nettsiden vår, slik at medlemmene våre har tilgang til alt mens de som ikke er medlemmer får mindre, sier daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy.

Foreningens nye nettløsning ble lansert tidligere i år. Nå blir det slik at ikke-medlemmer ikke får all info som ligger der.

- Det som blir eksklusivt for medlemmene er eksempelvis menyelementene Foredrag, Fagstoff og Lov & rett, forteller Mauroy.

I tillegg har disse menyelementene blitt utvidet med mer informasjon enn tidligere.

- Vi har også opprettet nye underelementer, spesielt det som heter Avtaler med mer samt et eget element for Vinnersøknader, sier Mauroy.

Tilgangen til det lukkete rom krever innlogging.

- Alle registrerte medlemmer har i morgentimene fått epost om brukernavn og passord. Ta kontakt med oss om flere i din medlemsvirksomhet skal ha tilgang – eller om din virksomhet vil bli medlem, sier Mauroy.

• Om bedriften/organisasjon er medlem, og flere i den vil ha tilgang, send oss en epost med navn og vedkommendes epost: Send HER

• Om bedriften/organsisasjon ikke er medlem, men vurderer å bli: Les mer HER

30. mai 2017