HRG styrker teamet

Det siste halvåret har HRG Meeting & Event styrket teamet med fire nye ansatte.

De fire nye er Stine S. Tellefsen, Monica Eriksen, Maricor Maglasang og Kristin Zachariassen, skriver de i en pressemelding.

- Disse fire vil uten tvil være med å forsterke et allerede solid team ytterligere, sier daglig leder i HRG Meeting & Event Hege Sundquist.

Videre forklarer hun om variert erfaring og kompetanse blant de fire.

- Stine er tilbake etter å ha jobbet halvannet år med musikkstreaming. Hun savnet tempoet og variasjonen i bransjen og ikke minst gode kollegaer i HRG. Monica har bakgrunn som Marketing and Customer Experience Manager og tar med seg erfaring fra salg, markedsføring og konseptutvikling inn i teamet.

Maricor er opprinnelig fra Filippinene, har bodd mange år i USA og 20 år i Norge og er et spennende tilskudd til et allerede svært internasjonalt team, forklarer Sundquist.

- Hun har lang fartstid i bransjen og har også jobbet noen år som faglærer innen reiseliv, i tillegg til å sitte i Den norske transportklagenemnda.

- Kristin er det nyeste teammedlemmet, og har bakgrunn som daglig leder i Sykehusklovnene og mange år som frilans skuespiller og produsent, avslutter Sundquist.

 

Toppbilde: HRG

Tekst: Julie Skrøder

7. jan 2019