Historisk rekord

- Da har foreningen nådd en milepæl. Nå har vi rundet 200 medlemmer, forteller daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy.

Foreningen vokser

- Vi skal ta godt vare på de 200 medlemmene vi har og få enda flere nye, sier Hege Mauroy

Sponsor- og Eventforeningen ble stiftet i 2001, som Sponsorforeningen. I 2005 ble event inkorporert, etter å ha blitt en stadig mer integrert del av markedskommunikasjonen.

- Foreningen anså allerede den gang fagfeltet event som et naturlig supplement og skiftet dermed navn til Sponsor- og Eventforeningen. Event står i våre dager godt på egne ben også, sier Mauroy.

Foreningen består av medlemsvirksomheter som sponser, de som blir sponset, eventbyråer og leverandører - så vel som interessenter til bransjen.

- I et stadig voksende marked for våre kanaler der vi tar markedsandeler, viser det å ha passert 200 medlemmer at foreningen er i takt med så vel sitt interne marked, medlemmene, som det eksterne og at vi er på rett vei, forteller Mauroy.

Foreningen skal vokse ytterligere og dessuten være samlingspunktet for bransjen, i hele landet.

- Her er det derfor ingen som hviler på laurbærene. Med ny strategi og visjonen om «Sammen skaper vi verdifulle opplevelser» er det full fart fremover til neste milepæl. Bare følg med, avrunder Mauroy.

Les egen sak om foreningens strategi HER

25, oktober 2019