Heder & Ære

- Har du en kandidat som du mener bør få foreningens Hederspris? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg, forteller styreleder Gunnar Glavin Nybø i Sponsor- og Eventforeningen.

Foreningen, ved styret, har mulighet til å dele ut en Hederspris hvert år. Styret oppfordrer bransjen til å komme med innspill.

- Kriteriene er sånn sett enkle: Prisen skal gå til en navngitt person eller bedrift/institusjon/organisasjon som har gjort noe ekstraordinært bra over tid for å fremme sponsing og/eller event som fagområde, sier Nybø.

Hedersprisen har vært delt ut elleve ganger tidligere. I år gikk den til Vegard Arntsen i Sponsor Insight. De ti foregående er Moods of Norway, Birken, Arne Svare, Frode Kyvåg og Norway Cup, Siv Skard, Lars Martin Kaupang, Petter Sandberg i Gyro, TINE, DnB NOR og Jacob Lund.

Styrets begrunnelse for Hedersprisen 2017:

• Årets Hederspris går til en person som i mange år har vært en betydelig bidragsyter for sponsorer, sponsorobjekter og eventers utvikling og tilnærming til fremtidens krav og behov.
    Vedkommende har via ulike verv og posisjoner deltatt aktivt for å løfte sponsor- og eventbransjens ansiennitet og profesjonalitet, i alle ledd.
    Sponsor- og Eventforeningens styre mener vinneren er en av de mest kunnskapsrike i bransjen. Denne personen deler gjerne av sine faglige vurderinger og bygger innsikt og forståelse for faget sponsing så vel internt i bransjen som i det offentlige rom.
    Vedkommende har et stort nettverk og er en viktig pådriver av å utfordre våre medlemmer til å jobbe analytisk og strategisk mot sine mål.
    Vinnerens årelange innsats har bidratt til utvikling av kultur- og sosiosponsing, topp og bredde i idretten og ikke minst til betydelig verdiskapning for sponsorer.
    Vedkommende var en av initiativtakerne til å danne det som i dag er Sponsor- og Eventforeningen.
    Sponsor- og Eventforeningens Hederspris 2017 går til Vegard Arntsen!

En eventuell Hederspris 2018, deles ut på arrangementet Sponsor- og Eventprisen på nyåret.

- Har du et forslag til kandidat, så send oss noen ord om hvem og hvorfor – innen utgangen av oktober. Vi hører veldig gjerne fra deg, sier Nybø.

Forslag sendes til Sponsor- og Eventforeningen ved å klikke HER

(Bilde: Vegard Arntsen mottar Hedersprisen fra styreleder Gunnar G. Nybø - til høyre)

Tekst: Hege Mauroy

4. september 2017