Har du noe å si? Si det stort!

- Som en stor underleverandør til sponsor-, event- og messemarkedet er det naturlig for oss å være en del av denne foreningen, spesielt nå som vi må stå sammen i arbeidet mot myndighetene, sier Christian Hofbauer Administrerende direktør i Megaprint.

- Det er også naturlig fordi dette er en forening hvor vi kan lære, utvikle oss og forhåpentligvis lære bort.

Vårt nye medlem, Megaprint, ble etablert i 1994, har produksjonslokaler i Røyken og er Norges største produsent av printprodukter i store formater.

De leverer visuelle kommunikasjonsløsninger til utvendig profiering, som bannere, fasadeseil og skilt, samt innvendig dekorering, som dekorbilder, tapet, folier, teppe og lyskasser.

- Våre kunder er alt fra store internasjonale konsern til kjedebedrifter, byråer og messearrangører. Men vår kunde kan også være det lokale idrettslaget, eller kiosken på hjørnet. Ingen er for liten, ingen for stor. Kan du drømme det, kan vi printe det.

- Vi våger å si at «størrelsen teller». Har du et viktig budskap så må du si det stort.

Han forklarer videre at Megaprint kan levere alt fra en sukkerpose på 10x15x8 meter for å illustrere mengden sukker en gjennomsnittlig nordmann spiser hvert år, til en bakgrunn på 90x6 meter til Norges største TV-studio.

- Vi visualiserer dine drømmer i store formater.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Tekst: Julie Skrøder

22. des 2020.