Gjensidige og Palmesus

Gjensidige, er ny hovedsponsor av Palmesus, og begge parter har en intensjon om et langsiktig samarbeid.

- Den perfekte partneren vi kunne få innenfor forsikringssegmentet, sier markedssjef Ketil Børstein Stensrud i Palmesus

Det opplyses i en pressemelding.

Med dette blir Gjensidige offisielt forsikringsselskap for det som er blitt en av Norges største musikkfestivaler.

Palmesus er utsolgt ett år i forveien med 40.000 billetter revet bort allerede juli i fjor. Sommerens festival er den 11. som arrangeres og finner sted på Bystranda i Kristiansand, 5.-6. juli.

Gjensidige er allerede en betydelig sponsor i det norske markedet, men Palmesus-avtalen er selskapets første i festivalmarkedet.

- Det har vært et stort ønske fra vår side å lande en avtale med Gjensidige, som vi anser som den perfekte partneren vi kunne få innenfor forsikringssegmentet. Gjensidiges 203 år lange historie, og deres profesjonelle sponsorarbeid, sammenfaller veldig godt med Palmesus sine verdier, sier markedssjef Ketil Børstein Stensrud.

- Vi er privilegert som får jobbe med en lang rekke store nasjonale og internasjonale selskaper med å skape merverdi for publikum, men vi har aldri før jobbet med forsikringsbransjen - så dette er definitivt en gledens dag for alle involverte, fortsetter markedssjefen.

Sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad er klar for å begeistre publikum på Palmesus, og ser på vegne av selskapet frem til et nytt og spennende samarbeid som åpner for enda bedre og mer effektiv dialog med unge voksne.

- De unge voksne er en kundegruppe som også er viktig for Gjensidige, og tilstedeværelse på møteplasser som Palmesus hjelper oss med å nå den yngre målgruppen som kan være vanskelig å nå gjennom andre kanaler.  Vi ønsker å være med å skape engasjement og bidra til å gi deltakerne en god opplevelse under festivalen, noe som igjen bidrar til positiv oppmerksomhet rundt vår merkevare, sier Grøstad.

Gjensidige vil påta seg en moderlig rolle for festivaldeltakerne, og bl.a. ivareta publikums eiendeler ved å ta ansvaret for hittegodsen under festivalen. Målet er at publikum føler seg godt tatt vare på gjennom en hektisk og innholdsrik helg på Palmesus.

 

Toppbilde: Palmesus

Tekst: Julie Skrøder

4. juni 2019