Gjennomevaluert

Deltakerne har sagt sitt. Styret sitt. Prosjektgruppen med. Nå også de største partnerne. Alle er samstemte.

- Sponsor- og Eventprisen er en meget viktig markering av og for vår bransje og ett av satsningsområdene i foreningens strategiplan. Det er derfor helt på sin plass å avsjekke om å vi er på rett vei, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Sponsor- og Eventprisen 2018 hadde rekordhøy påmelding.

- Vi bikket 300 påmeldte. Når disse sier at arrangementet totalt sett scorer høyest på fire år, er det en milepæl i seg selv og et tegn på at grepene vi tok var hensiktsmessige, forteller Mauroy.

Evalueringen viser at Fagdagen, isolert, scorer høyrere enn i fjor. Den viser også at flere har hatt Fagdagen som hovedgrunn til melde seg på enn før. Medlemmer av foreningen kan se alle foredragene på film HER

- Samtidig gjør middagen og prisutdelingen et hopp opp fra fjorårets score. Alt i alt har vi derfor et godt grunnlag for å videreutvikle hele Sponsor- og Eventprisen 2019, sier Mauroy.

Arbeidet med arrangementet starter på våren året før.

- Det er mange bekker små som skal føres frem til ett høydepunkt. Veldig mange hender og hoder har vært involvert på veien frem til denne felles bransjedagen – og kvelden. Nå har vi hatt siste debrief med våre største partnere, sier Mauroy

Både eventpartner og lokasjonsvalget falt på plass sommeren 2017. Denne uken var foreningen, JCP og Wallmans samlet til en felles oppsummering.


Fra fjorårets befaring: Knut Erik Dahle, Oda Marøy, Lise Annett Smith og Annica Anderson

- Det har vært både utfordrende og spennende å få testet hele huset på et så stort arrangement som Sponsor- og Eventprisen er. Her snakker vi jo både faglig del og festkveld – med overganger og flyt, sier Annica Andersson, Booking- og Event Manager hos Wallmans.

Business Relations Manager Lise Annett Smith legger til:

- Vi sitter også igjen med inntrykket av at det har vært en god opplevelse med mye positiv energi å ta del i planleggingen og gjennomføringen. Dere er hjertelig velkomne igjen! 

Eventpartner JCP, med Knut Erik Dahle i front, forteller at hele prosessen med å spisse arrangementet innen gitte rammer har vært morsom.

- En ny og litt annerledes vinkling, samtidig som konseptets egenart ble ivaretatt, falt tydeligvis i smak hos deltakerne. Hyllesten fra folket er det viktigste, sier Dahle.

 

 

 

9. mars 2018