Frokost-sted 2018

- Vi er på jakt etter et hyggelig og veltilpasset sted til våre fire Frokostmøter i 2018. Kan det være hos deg – eller har du et tips til dertil egnet lokasjon, spør Hege Mauroy, daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

Mauroy forteller at foreningen har to frokostmøter om våren og to om høsten.

- Vi har blant annet vært hos Louise, Argent, Latter, Thon Conference Vika og i år hos Scandic Solli. Nå jakter vi lokasjon for neste år, sier hun.

Frokostmøtene varer i to timer, med start kl 08.00 og gjennomføres helst på tirsdager, onsdager eller torsdager.

- Vårt plassbehov er relativ stabilt og ligger på rundt 100 personer. Nå sist hadde vi imidlertid over 130 påmeldte, så det er bare en fordel om stedet har muligheter for utvidelser og tilpasninger i kapasiteten, sier Mauroy.

Hun fortsetter:

- Lokasjonen får vist seg frem for et relevant publikum både fysisk og i våre omtaler. Er du interessert, eller vet om et godt sted for oss, så håper vi å høre fra deg, veldig snart, oppfordrer Mauroy.

Ta kontakt HER – eller enda mer direkte: Ring oss på 93060390.

7. november 2017