Fra operaen til Handelshøyskolen BI

Sigrid Tofte Røiri er ansatt i den nyopprettede "Head of outreach"-stillingen på BI. Der skal hun arbeide for å styrke BI’s eksterne relasjoner.

Røiri går til BI fra jobben som "Head of sponsoring" Den Norske Opera & Ballett der hun blant annet har hatt ansvaret for sponsor- og samarbeidsavtaler med næringslivet, organisasjoner og stiftelser.

- Jeg har hatt snart fire spennende og innholdsrike år i operaen, og det er et fantastisk flott hus med veldig mange dyktige kolleger. Så jeg kommer helt garantert til å gå på mange forestillinger fremover også.

På BI skal hun skal lede en helt ny avdeling som skal jobbe med næringslivet, det offentlige og alumni-nettverket. Målsetningen er å videreutvikle BI's institusjonelle relasjoner, både kommersielt og kunnskapsmessig, nasjonalt og internasjonalt.

- gleder meg til å ta fatt på spennende oppgaver på BI, sammen med et dyktig team. Jeg har både tatt utdanningen min på BI, fikk min første jobb gjennom BI og i tillegg har jeg hatt BI som kunde, forteller Røiri.

- Linkene til BI har vært mange gjennom flere år. Når jeg også begynner å jobbe på BI, kan man kanskje si at «ringen nå er sluttet», sier hun. 

Røiri startet sin karriere i Gjensidige ved siden av studiene på BI. Senere har hun hatt lederstillinger i NorgesGruppen, Gyro og DNB.  Fra 2014 har hun vært ansatt ved Den Norske Opera & Ballett.

- Vi gleder oss til å få Røiri om bord. Hun har en solid bakgrunn med erfaringer fra en rekke ledende posisjoner vi vil dra nytte av i den nyoprettede outreach-stillingen, som skal jobbe med å styrke BIs eksterne relasjoner, sier Amir Sasson, som er påtroppende prorektor for innovasjon og outreach ved Handelshøyskolen BI.

Røiri tiltrer stillingen medio august.

 

 

 

Tekst: Hege Mauroy

14. mai 2018