Fra 2.0 til 3.0

- Jeg vil ta 6. Sans til neste nivå, sier nytilsatt administrerende direktør for 6. Sans gruppen Lars Öberg.

Lars Öberg har drevet med hospitality i store deler av sitt liv, i fra hotellutdanning i Sveits til å være deleier av hotellene Nordic Resort de siste ti årene. Han er svensk, men har bodd tallrike år i Norge. Adressen er Son.

- Jeg er en fornøyd og glad gift fembarnsfar, heri inkludert tvillinger, som lever et aktivt liv med løping, yoga i tillegg til å være spinninginstruktør.

Som om dette ikke var nok, har Öberg en pasjon og en driv for det å utvikle – det han selv omtaler som en genuin interesse for det strategiske og analytiske ved merkevareprosesser. Et tema han også har forelest i.

- Jeg solgte meg ut av Nordic Resort og var i tenkeboksen. Et tilfeldig møte med en av gründerne i 6. Sans førte til at en liten samtale der og da ble til en lengre en. Jeg har nettopp tiltrådt stilling som leder for gruppen, sier Öberg.

Han forteller at han har en forkjærlighet for kommunikasjon, ledelse, forandringsprosesser og gruppedynamikk.

- Jeg liker å utvikle selskaper til å ta en større posisjon i sitt marked. 6. Sans skal vokse. Nå er vi i prosess på å se hvordan vi skal løfte oss til neste nivå, avrunder Öberg.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

10. september 2019