Fortsetter satsingen på e-sport

Elkjøp har allerede inngått en sponsoravtale med Norges største e-sportlag, Nordavind DNB. Nå går de også inn som sponsor av det norske e-fotballandslaget.

Det skriver kampanje.com

- For oss er gamere en viktig målgruppe. Ikke bare er de kresne innkjøpere av gamingutstyr i dag, men vi vet at de også blir storforbrukere av forbrukerelektronikk i fremtiden. Å knytte oss opp imot de norske e-sportlagene, og særlig FIFA, allerede i dag er viktig og riktig for oss, sier Nils Martin Øyo, gamingansvarlig i Elkjøp Norge til kampanje.

Øyo forklarer at Fotballspillet FIFA er et av de aller mest populære spillene i Norge og tror det kan skape bro mellom «vanlig» sport og e-sport.

Videre opplyser han at de blant annet kommer til å arrangere en egen Elkjøp-turnering i samarbeid med Sony Mobile som vil være en del av kvalifiseringen til NFFs norgesmesterskap.

Norges Fotballforbund er også godt fornøyd med avtalen.

- Det har vært en lang prosess, men vi er veldig godt fornøyd med å få Elkjøp med på laget. Og sammen med Sony Mobile kommer dette til å bli et meget bra samarbeid. Elkjøp deler våre ambisjoner når det gjelder å utvikle e-fotball i Norge, Europa og resten av verden, sier ansvarlig for e-fotball i NFF, Mats Theie Bretvik til kampanje.

 

Kilde: kampanje.com

Tekst: Julie Skrøder

19. feb 2019