Forslag til valgkomiteen

Nytt styre velges på Årsmøtet 22. mars - gi innspill til valgkomiteen!

Valgkomiteens leder, Vegard Arntsen, er klar til å legge kabalen for valg av nytt styre i foreningen.

Med seg i valgkomiteen har han Ragnhild Øien Toyomasu fra Kirkens Nødhjelp og Sigrid Tofte Røiri fra Den Norske Opera & Ballett.

Komiteen har allerede begynt tankearbeidet med å sette sammen et godt og representativt styre - til beste for foreningens arbeid og fremtidige liv.

- Nå har du sjansen til å påvirke. Vet du om noen som ivrer for Sponsor- og Eventforeningen, eller har du selv lyst til å gjøre en innsats for bransjen, så ta kontakt med meg, sier Arntsen.

Det er fem styreposisjoner som skal besettes, for en to-års periode. Hvert styremedlem knyttes til et spesifikt ansvarsområde med konkrete arbeidsoppgaver.

Valg av styremedlemmene finner sted på foreningens årsmøte 22.mars.

- Men vi både skal og må ha forslaget til styresammensetning klart lenge før det. Så send meg gjerne en epost allerede nå, oppfordrer Arntsen.

Aller siste frist for å tipse eller melde sin interesse til valgkomiteen er fredag 12. januar.

Kontakt valgkomiteens leder Vegard Arntsen, HER

Nåværende styre ser du HER