Fornyer med Fieldwork

- Foreningen er en viktig arena og et knutepunkt for vår bransje. Vi vil bidra til fellesskapet med å bruke vår erfaring til å utvikle, styrke og bygge møteplassene i foreningen videre. Det gjør vi allerede nå på onsdagens Frokostmøte, sier Øystein Johanssen, CEO i Fieldwork.

- Vi er dønn avhengig av profesjonell hjelp gjennom hele året, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Sponsor- og Eventprisen er foreningens fyrtårn på mange plan, både i forhold til selve Prisen, men også i form av selve arrangement som samler en hel bransje.

- Men vi har flere litt mindre arrangementer gjennom året, hvert på sin måte like viktig for faglig påfyll, relasjoner og nettverk i hverdagen, forteller Mauroy.

Det her er Fieldwork kommer inn.

- Årets Frokostmøter og Fagforum trenger forberedelser, tilrettelegging, produksjon og oppfølging slik at våre medlemmer blir mest mulig fornøyde, sier Mauroy.

Prosjektleder Maren Sliper og prosjektkoordinator Christine Bomstad i Fieldwork er foreningens faste kontaktpunkt og hjelpere for disse arrangementene.

 

 

 

25. mars 2019