Fornyer ikke

Cecilia Brækhus' hovedsponsor har valgt å ikke fortsette samarbeidet med den norske boksestjernen.

Etter snart syv år som 35-åringens hovedsponsor, har PrivatMegleren gitt Brækhus beskjed om at de ikke vil fornye avtalen med henne. Dette melder Nettavisen.

Avisen forteller videre at PrivatMegleren skal ha bidratt med en sponsorinntekt på nærmere 1,5 millioner kroner i året.

Det kommende boksestevnet i Oslo Spektrum 24. februar blir siste gang Brækhus går i ringen med eiendomsmeglerfirmaet som sponsor.

Morten Andreassen som er daglig leder i Brækhus' firma, First Lady Promotion AS, bekrefter til Nettavisen at partene er enige om å avslutte samarbeidet.

- Det ble klart for et halvt år siden. Da hadde de vært med i ti år og signaliserte at de heller ville spre engasjementet sitt. De signerte Cecilia da hun var ung og ukjent i etableringsfasen. De signaliserte at nå var hun etablert, sier Andreassen til Nettavisen-

Han legger ikke skjul på at de er noe skuffet over avgjørelsen, men takker sponsoren for samarbeidet.

- Vi synes det var kjedelig, men samtidig forstår vi deres måte å tenke på. Vi setter pris på at de kom til Cecilia da ingen hadde hørt om henne.

Det er helt udramatisk det som skjer nå, forklarer Andreassen til nettavisen.

Kjedesjef Marked i Privatmegleren, Karen George, forteller at de nå følte tiden var inne for å avslutte samarbeidet med Brækhus.

George påpeker at det ikke er konkrete årsaker til at de nå går hvert til sitt, men forteller at etter en totalvurdering har de kommet frem til at de er veldig fornøyd med det de har fått ut av sponsoratet.

- Det føles riktig. PrivatMegleren har på sin måte bidratt på den eventyrlige veien hun har gått. Jeg håper at begge parter opplever å ha fått mye ut av samarbeidet, sier George til Nettavisen.

- Vi ville støtte en ny og fremadstormende person som vi hadde tro på. Hun var litt kontroversiell og idretten var kontroversiell. Vi fant en personlighet i henne som matchet oss veldig bra. Vi skal sponse utfordrere fordi vi opplever oss selv som utfordrer, forklarer kjedesjefen.

Etter at Brækhus nå har fått bokse på hjemmebane og forsvart sine VM-titler for n’te gang, føler Privatmegleren at tiden nå er inne for at partene går hvert til sitt.

- Vi konkluderte med at vi var svært fornøyd. Ringen er liksom komplett, sier George.

(Kilde: nettavisen.no)


Tekst: Hege Mauroy

6. februar 2017