Europeisk sponsorpris

Den 7. februar 2018 deler The European Sponsorship Association (ESA) ut sine europeiske Excellence Awards. Men du må søke innen slutten av september.

- Last year we received one Norwegian entry. We encourage those from Norway to enter the 2017 ESA Excellence Awards and show the rest of Europe what sponsorship campaigns Norway has to offer, sier Karen Fan, administrerende direktør i ESA.

Fredag 29. september går søknadsfristen ut. Og medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen kan søke – til halv pris.

- Du kan søke i 25 forskjellige kategorier og det du søker for må ha skjedd i perioden mars 2016 - september 2017, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

I fjor hadde ESA 19 kategorier. Nå er antallet økt med seks: agency of the year single nation, agency the year pan-europe, best use of talent in sponsorship, best use of branded content in sponsorship, e-sport sponsorship of the year og filmindustry sponsorship of the year.

En jury på totalt 35 personer, fordelt på fem grupper, skal vurdere alle de europeiske søknadene som kommer inn.

- Jurygrupperingene er også tilpasset kategoriene det søkes i og juryen er sammensatt fra ni ulike land, forteller Mauroy.

Medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen får altså 50% på søknadsfeen. Normalprisen er 225 GBP, mens medlemmer av Foreningen betaler 112,50 GBP.

- The European Sponsorship Association (ESA) works in partnership with Sponsor-og Eventforeningen and we are happy to offer their members this special discount when submitting an entry, sier Fan.

Karen Fan

Les mer om prisen HER

For å få rabattkoden, henvend deg per epost til ESA: awards@sponsorship.org

Så kan du søke HER